Spoedzending: HB Logistiek levert accuraat en snel

Wil je snel en accuraat een zending laten verzorgen? HB Logistiek pakt dit graag voor je op. Met spoed een poststuk verzenden, bijvoorbeeld een contract dat snel getekend moet worden of een nabestelling van een klant? Of met spoed pakket versturen naar buitenland? Het is fijn om te weten dat je kunt bouwen op een snelle, betrouwbare en representatieve koeriersdienst als HB Logistiek.

Uitgebreid wagenpark

We zijn in het bezit van een uitgebreid wagenpark en onze voertuigen zijn allen modern en goed onderhouden. Je kunt rekenen op een veilige en betrouwbare service tegen zeer scherpe tarieven. Zowel binnen de regio als internationaal kunnen wij jouw pakket verzorgen of het nu gaat om een spoedzending of vervoer op maat.

Een haastklus zorgvuldig afgeleverd

Het maakt niet uit om wat voor een zending het gaat. Bij HB Logistiek maken we geen verschil in zending: elke opdracht groot of klein, spoed of geen spoed, zal met zelfde zorgvuldigheid in behandeling genomen worden. Wij staan bekent om onze drie peilers die we hanteren binnen het bedrijf: flexibiliteit, betrouwbaarheid en toewijding. Onze koerier komt de spoedzending bij je ophalen, gaat voor je op pad en geeft dan persoonlijk je zending af op het aangegeven adres. Verlies van een verzending is dus onmogelijk en dit zorgt voor één stresspost minder in je bedrijf.

24/7 standby

Bij HB Logistiek staan we 24/7 stand-by, zo kunnen we altijd zo snel mogelijk bij het ophaaladres of de ophaal adressen zijn. Onze koeriersdienst koeriers rijden bij een spoedzending in één keer door naar het juiste afleveradres. Schakel ons in als je met spoed op zoek bent naar een koerier, wij nemen het van je over zodat jij weer zorgeloos verder kunt met je werkzaamheden.

Dagelijkse spoedzendingen

Dagelijks krijgen we spoedzendingen binnen. Wanneer een spoedzending wordt aangemeld kunnen wij deze zonder tussenkomst van anderen de zending snel bij je afhalen en vervolgens naar de plaats van bestemming brengen. Wij geven ook aan spoedzendingen onze volledig aandacht zodat je pakket/zending op de afgesproken datum, tijd en plek wordt afgeleverd.

Werken met HB Logistiek: de voordelen

  • Scherpe tarieven
  • Je kunt gelijk je opdracht telefonisch doorgeven
  • Onze koeriers zijn representatief, proactief, verantwoordelijk en betrouwbaar
  • We beschikken over een groot assortiment wagens.
  • Super flexibel, we rijden alleen voor jou. Dus je kunt te allen tijde je order aanpassen naar jouw wens.
  • Jarenlange ervaring in transport en koeriersdiensten.
  • Groot netwerk, korte lijnen.
  • 24/7 beschikbaar

Profiteer van onze voordelen

De afgelopen jaren hebben wij een mooie groei mogen doorstaan. Ons klantenbestand is enorm uitgebreid en daar zijn wij erg trots op. Dankzij de toewijding en inzet van onze medewerkers en het klantgericht denken, zijn wij in staat om aan iedere behoefte op het gebied van goederenveroer en transport te voldoen. Daarnaast voeren wij continu kwaliteitscontroles uit op onze diensten, zodat wij onszelf steeds kunnen blijven verbeteren. En daar profiteren onze klanten van! Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op: 0495 - 769 063 of laat je contactgegevens achter via het contactformulier.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op