Overnight delivery: HB Logistiek werkt dag en nacht voor jou!

Je zit met een zending en die wil je hoe dan ook nog vervoerd hebben. Bij overnight delivery haalt een van onze koeriers je zending op en zorgt hij dat deze de volgende ochtend afgeleverd wordt. De zending wordt de volgende morgen tussen 08:00 – 16:00 bezorgd. Dit is de ideale oplossing voor een zending die je snel bezorgd wilt hebben. We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op elk gewenst moment voor je bezorgen. De meeste ondernemers kiezen voor deze vorm van verzending wanneer ze er zeker van willen zijn dat hun zending de volgende dag afgeleverd wordt. Meestal wordt bij overnight delivery tussen 08:00-16:00 bezorgd maar is het nodig dat de zending al voor 11:00 wordt geleverd? Dit is zeker mogelijk, wij leveren maatwerk.

Het nut van overnight delivery

Soms komt het voor dat een zending niet gelijk geleverd kan worden doordat het bedrijf niet geopend is. Met overnight delivery haalt een koerier de zending op en brengt hem de volgende werkdag naar de ontvanger.

Groot dekkingsgebied

HB Logistiek opereert regionaal, nationaal en internationaal. We leveren en halen op in de Benelux, Duitsland en eventueel daar buiten.

Jouw voordeel

Kiezen voor de koeriersdiensten van HB Logistiek leveren je voordelen op:

  • Snel en betrouwbaar;
  • Ervaren en representatieve koeriers;
  • Groot dekkingsgebied;
  • Uitvoeren van spoedzendingen;
  • Beschikking over uitgebreid wagenpark;
  • 24/7 bereikbaar.

Meer weten?! Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op