Next day delivery

Bij HB Logistiek Weert bieden wij een aantal allround koeriersdiensten aan. Hier valt next day delivery ook onder. Dit geldt zowel voor regionale, nationale als internationale zendingen. Next day delivery is voor jou dé oplossing als je graag van een koerier gebruik wilt maken voor een zending die je hebt. De zending heeft niet heel veel urgentie maar je wilt wel graag dat het de volgende dag afgeleverd wordt. Wij zetten één van onze ervaren koeriers in, hij haalt de zending bij je op en zorgt ervoor dat deze de volgende dag tot aan de deur afgeleverd wordt op de juiste locatie. Afspraak is afspraak bij HB Logistiek Weert.

Ruime keuze, next day delivery is er één van!

We zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid en ons wagenpark is met ons meegegroeid. Er staat dus altijd wel een geschikt vervoersmiddel klaar voor jou zending. Dus wil je gebruik maken van next day delivery dan kun je op verschillende manier met ons in contact komen:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan;
  • Bel ons op;
  • Mail ons;
  • Of vul het contactformulier in.

27/4 dienstverlening bij HB Logistiek Weert

Op zoek naar bezorgbedrijven? Wij vinden jouw als klant belangrijk en nemen elke aanvraag even serieus. Dus of je nou een groot pakket wilt versturen, een vertrouwelijk document of kiest voor next day delivery? Neem contact met ons op en we nemen vervolgens je bericht of aanvraag door. Je kunt ons 24/7 bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op