Ons stokpaardje: het leveren van maatwerk en fungeren als spoedkoerier!

Wij van HB logistiek zijn trots op ons maatwerk en ons werk als spoedkoerier. Maatwerk stelt ons namelijk in staat om aan (bijna) iedere transport vraag te voldoen en als spoedkoerier kunnen wij klanten die in nood zitten snel uit de brand helpen. Naast onze allround koeriersdiensten kunnen we je dus ook vervoer en diensten op maat aanbieden.

Groot netwerk op het gebied van goederenvervoer

Door de investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan op het gebied van netwerken en klantcontact, hebben we een enorme groei doorgemaakt. Naast onze groei is het heel effectief en waardevol dat we gebruik kunnen maken van ons grote netwerk dat tevens fungeert als vangnet. We kunnen daardoor op en top maatwerk leveren en hoeven zelden een 'nee' te verkopen.

Persoonlijk klantcontact

We zijn een toegewijd koeriersbedrijf dat zich opstelt als een verantwoordelijk en betrouwbare partner op het gebied van logistiek, transport en goederenvervoer. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en we staan dan ook 24/7 klaar. De wensen van jou als klant staan bij ons centraal. Dit betekent dat we luisteren naar je vraag en samen met jou op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing. Of je nu eenmalig een koerier zoekt of op periodieke basis gebruik wil maken van onze diensten, we staan voor je klaar.

Kosten koerier

Veel klanten weten ons te vinden als het gaat om maatwerk en spoedzendingen. Mensen vragen zich vaak af of de kosten voor een koerier niet erg hoog oplopen? Wij kunnen onze klanten scherpen prijzen aanbieden en zijn altijd transparant over de kosten. De kosten zijn afhankelijk van het type vervoer en de zending zelf. We hebben een groot wagenpark en er staat dus altijd wel een vervoersmiddel klaar om jouw zending met of zonder spoed op de juiste bestemming af te leveren.

HB Logistiek de juiste plek voor al je koeriersdiensten en meer

Zoals je hebt kunnen lezen staan we naast onze allround koeriersdiensten dus ook voor je klaar wanneer je vervoer op maat zoekt. Heb je een grote lading pallets of belangrijke documenten die vervoerd moeten worden? Heb je behoefte aan speciaal transport of lengtevervoer, bij ons zit je op de juiste plek. Dankzij onze korte lijnen met betrouwbare vervoerspartners kunnen wij je een snelle en betrouwbare service bieden. Als extra mogelijkheid hebben we ook de optie om transporten uit te voeren met je eigen vracht- of aanhangwagen.

We denken graag met je mee, welk transport vraagstuk je ook hebt. Vraag vrijblijvend een offerte aan, vul het contactformulier in op de site of bel ons op! We staan 24/7 voor je klaar!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op