HB Logistiek bezorgt jouw kerstpakketten

Eén keer per jaar komt dat moment dat je uiting geeft aan de waardering die je hebt voor je relaties. Je hebt een fijne samenwerking gehad en wilt laten weten dat je in het nieuwe jaar ook weer hoopt op een prettige samenwerking. Een kerstpakket is zo'n geschenk dat laat zien dat je jouw zakelijke klant waardeert. Met zorg stel je het pakket samen en je wilt dat deze op dezelfde zorg wordt bezorgd? HB Logistiek doet dit veilig en snel.

Kerstpakketten laten bezorgen

Het kerstpakketten laten bezorgen valt voor ons onder de categorie maatwerk. Het samengestelde kerstpakket moet uiteraard in de originele staat, onbeschadigd bezorgd worden op de afgesproken locatie. Misschien zelfs wel op een bepaald tijdstip of met spoed, omdat je dit jaar toch een beetje laat was met het inplannen om de kerstpakketten samen te stellen.

HB logistiek als jouw visitekaartje

HB logistiek is dé koeriersdienst om de bezorging van kerstpakketten op zich te nemen. We werken snel en secuur met representatieve en ervaren koeriers. Of je dit jaar met spoed je kerstpakketten moet verzenden of dat je ze precies op een bepaald tijdstip wilt laten zorgen, bij HB logistiek kan het allemaal. Het maakt voor ons niet uit waar je het wilt laten bezorgen, wij bezorgen in de de regio Limburg, maar ook in de Benelux, Duitsland en de rest van Europa.

Wij, als een van de grootste bezorg bedrijven, bezorgen je kerstpakket met de grootste zorg, het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen, de rest regelen wij voor je!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op