Just in time delivery: HB Logistiek is stipt!

Hblogistiek werkt met ontzettend veel toewijding aan het verwerken en afleveren van alle zendingen die bij ons binnen komen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het op verzenden aankomt.

Soms kan het van belang zijn dat je zending op een vooraf bepaald tijdstip wordt geleverd. HB Logistiek bied je de mogelijk om je zending met just in time delivery te verzenden. Dagelijks krijgen we aanvragen binnen waarbij een zending op een bepaalde tijd opgehaald of afgeleverd moet worden. Door onze korte lijnen met depots en leveranciers kunnen wij zeer stipt leveren en daar laten we jou van mee profiteren.

Just in time delivery: precies op tijd!

Je hebt een zending en je wilt dat deze op een vooraf bepaald tijdstip wordt geleverd? Dan zit je bij HB Logistiek goed. HB Logistiek zorgt voor just in time delivery. Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

  1. Je belt ons op of je vraagt een offerte aan.
  2. Je geeft aan ons door op welke datum, welk tijdstip en welke locatie jouw zending moet worden opgehaald of geleverd.
  3. Wij plannen jouw zending in en regelen het meest geschikte vervoersmiddel.
  4. Jij geeft ons akkoord en vanaf dat moment is jouw rit ingepland. Jij kunt nu achterover leunen en focussen op je andere werkzaamheden.
  5. Vanaf dit moment nemen wij de verantwoording op ons en fungeren wij als jouw visitekaartje. We zorgen dat de zending, door een van onze ervaren en representatieve koeriers, 'just in time' op de eindbestemming wordt afgeleverd.
  6. Wij neem contact met je op zodra jouw zending de eindbestemming heeft bereikt.

Ben je op zoek naar een koeriersdienst die jouw zending just in time delivery aflevert? Neem vrijblijvend contact met ons. Veel tevreden klanten gingen je voor.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op