HB Logistiek is jouw koeriersdienst internationaal

Je hebt een zending die naar het buitenland moet? Bij HB Logistiek kun je ook terecht voor internationaal transport. Wanneer je internationaal een pakket wilt versturen kunnen wij dit binnen heel Europa voor jou doen. Onze main focus gebieden zijn de Benelux en Duitsland maar we leveren in principe binnen heel Europa. Zo kun je bij ons ook terecht voor transport naar Spanje bijvoorbeeld. Hierin maken we geen onderscheid in aanvragen, we leveren maatwerk. Iedere transport aanvraag nemen we in behandeling en we kijken of en welke oplossing we je kunnen bieden.

Kies voor een betrouwbare en ervaren internationaal koerier

HB Logistiek is een ervaren spoedkoerier die ook voor internationaal transport de meest efficiënte wegen kiezen. Wij krijgen veel aanvragen binnen voor de Benelux en Duitsland. Maar heb je ons voor een andere bestemming binnen Europa nodig? Geen probleem, we kennen het Europees wegennet op onze duim. Wij zorgen ervoor dat je internationale zending tijdig op de eindbestemming worden afgeleverd.

Totaal service

Als je op zoek bent naar een internationaal koerier en een pakket internationaal wilt versturen komt er een wat uitgebreidere service bij kijken. Gaat je zending internationaal dan komen er veel formaliteiten bij kijken. Heb je hier zelf weinig of geen ervaring mee? Geen probleem, HB Logistiek behandelt deze aanvragen al ruim 17 jaar. Wij kunnen dus al deze formaliteiten voor je afhandelen, zowel aan de grens als vooraf. Wij zorgen dat het papierwerk voorafgaand aan de grensovergang al in orde is gemaakt. De exacte regeling hangt af van het soort transport. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om informatie aan te vragen wanneer je een pakket internationaal wilt versturen.

Netwerk & Partnerschap

Wij draaien sinds 2002 mee in de wereld van koeriers, ook op het gebied van internationaal transport. We hebben dus de nodige kennis en ervaring in huis. Zo ook een breed nationaal en internationaal netwerk. We werken samen met vervoerspartners waar we korte lijnen mee hebben. Je kunt dus rekenen op een snelle en betrouwbare service die op de meest efficiënte wijze wordt ingevuld. Daarnaast is het ook mogelijk om transporten uit te voeren met je eigen vracht- of aanhangwagen.

Wij denken graag mee om tot een passende oplossing te komen. Bel ons dus gerust op en maak uw logistieke probleem bij ons kenbaar. Ons telefoonnummer is 0495 - 769 063. Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op