Courier services

Jij zoekt voor je bedrijf een logistieke partner? Dan willen wij je graag kennis laten maken met ons bedrijf: HB Logistiek. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan courier services. Je kunt bij ons terecht voor allround koerierswerkzaamheden maar ons specialisme is toch wel maatwerk. Jij bent onze klant en op basis van jouw aanvraag zetten wij een van onze courier services in. Je kunt ons dus met elke transport vraag contacteren. We luisteren naar je en zoeken samen met jou naar de meest geschikte oplossing. Een groot voordeel wanneer je kiest voor HB Logistiek als jouw logistieke partner is dat wij vanaf onze start in 2002 continu geïnvesteerd hebben in ons netwerk. Dit maakt dat wij vandaag de dag kunnen voortborduren uit een ontzettend groot landelijk netwerk. De lijnen zijn kort en hierdoor krijgen we binnen een kort tijdsbestek de juiste mensen op de juiste plaats.

Onze allround koeriers diensten

Zoals gezegd beschikken wij over een uitgebreid dienstenpakket die wij zoveel regionaal, nationaal en internationaal voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op, wanneer je een van de volgende diensten zoekt:

  • Next day delivery: dé oplossing wanneer je je zending graag door een koerier wil laten uitvoeren en je zending minder haast heeft. Je zending wordt de volgende dag geleverd. Een representatieve koerier van HBlogistiek haalt de zending bij je op en levert deze de volgende dag netjes af op de betreffende locatie. Afspraak is afspraak bij ons, wij garanderen je dus een betrouwbare levering.
  • Overnight delivery: bij deze manier van bezorgen, haalt een koerier je zending op en levert hem de volgende morgen af. De zending wordt de volgende dag voor 12:00 uur geleverd. Dit is de ideale oplossing voor een zending die je snel bezorgd wilt hebben.
  • Just in time delivery: deze manier van bezorgen is geschikt wanneer je wilt dat je zending op een vooraf bepaald tijdstip wordt geleverd. Dagelijks krijgen we zendingen binnen die op een bepaalde tijd moeten worden opgehaald of geleverd. Onze korte lijnen met depots en leveranciers zorgen er voor dat we stipt kunnen leveren en daar profiteer jij van.
  • Webshop distributie: je hebt een webshop en denkt erover om de logistieke afwikkeling aan een ervaren koerier over te dragen. HB Logistiek staat voor je klaar. We bieden een totaaloplossing waarbij je naast het complete transport en eventuele opslag ook een ophaal of afgiftepunt voor je goederen kunt inrichten.
  • Kerstpakket bezorging: ben je op zoek naar mogelijkheden om je kerstpakketten te laten bezorgen? Hblogistiek biedt je de mogelijkheid om je kerstpakketten regionaal en internationaal te bezorgen. Neem contact op voor onze snelle en betrouwbare levering tegen scherpe tarieven.
  • Cargo export: Wanneer je een zending hebt die met de hoogste prioriteit en snelheid moet worden afgeleverd, kies je voor onze Cargo express service. Deze service biedt een razendsnelle bezorging, waarbij je zending binnen enkele uren op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Dankzij onze efficiënte routes en ervaren koeriers kunnen we zelfs de meest dringende zendingen op tijd en veilig leveren.

Internationale zendingen

Onze couriers services reiken verder dan ons main focus gebied (Benelux en Duitsland). Hblogistiek levert internationaal en kan voor jouw dus de zorgen rondom formaliteiten uit handen nemen. Dit doen we zowel aan de grens als vooraf. Door onze kennis en ervaring kun je jouw internationale zendingen met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Spoedzendingen

Er komen dagelijks spoedzendingen bij ons binnen. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen wij goed aan deze vraag voldoen. Wij vervoeren zonder tussenkomst van anderen en hierdoor kunnen we de zending snel bij je afhalen en vervolgens naar de plaats van bestemming brengen. Ook spoedzendingen krijgen onze volledige aandacht. Onze koeriers zijn representatieve en verantwoordelijke chauffeurs die bezorgen uit jouw naam. Je kunt verzekerd zijn van een representatieve aflevering met onze couriers services.

Maatwerk couriers services

Naast onze allround koeriers diensten staan wij bekend om ons maatwerk. Wij vinden jou als klant erg belangrijk en willen je de juiste ondersteuning bieden op het gebied van logistiek, transport en goederenvervoer. Welk logistiek vraagstuk je ook hebt, wij zien elke aanvraag als een leuke uitdaging die wij graag aangaan. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen en ontdek onze couriers services mogelijkheden.

Uitgebreid wagenpark

Hblogistiek beschikt over een uitgebreid wagenpark met verschillende voertuigen. Uiteraard zijn al onze voertuigen goed onderhouden zodat je verzekerd bent van veilig en verantwoord vervoer. Afhankelijk van je logistieke probleem hebben wij altijd een passende oplossing. Zo kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Tarieven courier services

Onze tarieven courier services zijn afhankelijk van de afstand en de afleverplek. Je kunt ons bellen of mailen en we geven je een transparant antwoord over prijzen en beschikbaarheid. Samen met jou berekenen we de prijs van de rit. Wil je regelmatig verzenden via HB logistiek? Ook dan zijn er speciale (prijs) afspraken mogelijk.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op